fbpx

Manchester City a câştigat pentru al patrulea al consecutiv titlul de campioană a Angliei, o performanţă pe care nicio altă echipă nu a mai realizat-o anterior, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia West Ham United, duminică, în etapa a 38-a (ultima) a sezonului 2023-2024 din Premier League.

Citeste mai mult

Comment

Prim-ministrul britanic, Rishi Sunak, se confruntă cu o situație dificilă la nivelul cabinetului său, după propunerea de revizuire a sistemului de acordare a vizelor pentru absolvenții străini ai universităților britanice.

Citeste mai mult

Comment

O turistă din Marea Britanie a fost surprinsă când a aflat cât costă o cafea în Cluj-Napoca. Cât a plătit femeia pentru „licoarea magică”.

Citeste mai mult

Comment

Poliţiştii de frontieră din cadul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit în cadrul unei acţiuni şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism de lux, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

Citeste mai mult

Comment

Paul McCartney, membru al legendarei trupe The Beatles, a intrat în clubul miliardarilor, devenind primul muzician britanic care a strâns o astfel de avere, potrivit clasamentului anual întocmit de Sunday Times, care a confirmat totodată tendința de scădere a numărului de miliardari din Regatul Unit.

Citeste mai mult

Comment

Prezentatorul TV britanic Jeremy Clarkson a fost desemnat „cel mai sexy bărbat” din Marea Britanie pentru al doilea an la rând.

Citeste mai mult

Comment

Ambasadorul Rusiei în Marea Britanie, Andrei Kelin, a afirmat că guvernul britanic este un participant de facto la războiul din Ucraina. Diplomatul rus aduce drept argumente faptul că Marea Britanie aprovizionează Kievul cu arme și îi furnizează informații de la servicii în timp real.

Citeste mai mult

Comment

La 18 mai 1897, Bram Stoker publica la Londra romanul Dracula, al cărui personaj principal, inspirat de domnitorul muntean Vlad Ţepeş, avea să devină, peste ani, cel mai cunoscut vampir din literatură.

Citeste mai mult

Comment

Doi români care aruncau gunoi pe marginea unui drum de țară au fost prinși de polițiști după ce fermierii din zonă le-au blocat dubele. Cei doi au fost arestați, condamnați și obligați să plătească peste 2.000 de lire sterline.

Citeste mai mult

Comment

Este momentul să aflăm ”ce a vrut să spună autorul”. Din imagini, nici suveranul britanic nu pare încântat. Fanii regali s-au isterizat în toate colțurile lumii.

Citeste mai mult

Comment

Aproape jumătate din banii murdari din toată lumea trec prin băncile din Londra și teritoriile britanice de peste mări, a anunțat ministrul adjunct de externe al Regatului Unit.

Citeste mai mult

Comment

Bărbații din Marea Britanie au primit provocarea de a slabi, iar cei care au reușit acest lucru au primit până la 400 de lire sterline.

Citeste mai mult

Comment

Școlile din Anglia nu vor mai avea voie să mai predea despre identitatea de gen copiilor cu vârsta sub nouă ani, potrivit noului ghid de îndrumare al guvernului de la Londra.

Comment

Un pensionar a aflat că nu este cetățean britanic deși locuiește în Marea Britanie de aproape jumătate de secol. El este nevoit să reia procedurile birocratice pentru a nu fi expulzat. Cazul a ajuns în atenția publicului deoarece familia lui strânge bani pentru plata procedurilor.

Citeste mai mult

Comment

Page 1 of 926

Anunturi promovate